Vitvaror från Electrolux

electroluxElectrolux har ett brett sortiment med produkter som tar hand om din tvätt. Tvätta, torka och få strykhjälp på köpet. Upptäck hur du enkelt kan spara tid utan att anstränga dig och att alltid ha dina bästa kläder tillgängliga.

Electrolux tvättsystem används av professionella tvättinrättningar världen över. Vår utrustning används av proffs och har därför testats och trimmats av de mest krävande användarna i de svåraste situationerna.

När vi utvecklar tvättmaskiner och torktumlare för hemmet använder vi oss av denna kunskap och dessa innovationer och anpassar dem till hemmet, så att du får underbart ren tvätt varje gång samtidigt som du sparar tid och pengar. Nu kan du få de mest ömtåliga textilier, till exempel siden, ylle och kashmir perfekt rena och dessutom ånga bort skrynklorna.

Hemligheten är ånga

I professionella tvättinrättningar används ånga för att fräscha upp och släta ut kläder. I våra senaste tvättmaskiner används ett ångsystem, Steam System-teknik, som gör dina kläder som nya igen, utan att du behöver tvätta dem. Med hjälp av ånga avlägsnas dålig lukt och dina kläder fräschas upp och slätas ut, så att du sparar in på strykning och kemtvätt. Ånga binder lukter, vilket är perfekt för exempelvis kappor och kavajer som behöver nytt liv.
Skonsam och energieffektiv torkning

Electrolux Eco Care-torktumlare är en av marknadens mest effektiva, och är skonsam mot miljön samtidigt som den varsamt torkar dina känsligaste plagg. De flesta torktumlarna i Inspiration-serien är Woolmark Gold-certifierade, vilket innebär att även plagg som klassas som handtvätt kan torkas med det skonsamma programmet. Electrolux är den enda leverantören som har torktumlare med Woolmark Gold-certifiering.

Installation & Service

Vi är ett service- och installationsföretag som sköter allt från installationer, reparationer, och projektering. Du som kund ska kunna känna trygghet i att få en liten reservdel hemlevererad till att ha ett företag som sköter allt från leverans till installation och projektering.
Vi är en komplett leverantör av utrustning till kök och tvättstugor. Skulle reparationen inte vara möjlig hemma hos er, tar vi hem utrustningen och slutför reparationen i vår verkstad.

Kontakta oss på telefon: 090-13 44 13