Försäljning och service av storköksmaskiner

Vi säljer och erbjuder service av Zanussi Storköksmaskiner.

Zanussi Professional erbjuder ett sortiment på över 3000 produkter avsedda för matberedning, tillagning, ventilation, kylförvaring och disk. Det kompletta sortimentet är utformat för att förenkla köksarbetet, göra rengöringen snabbare och samtidigt värna om miljön.

Zanussi Professional är referenspunkten för kockar som vill skapa sitt drömkök och som gör det möjligt för dem att tolka den italienska gastronomiska kulturen på bästa sätt världen runt.

Diskmaskiner för grovdisk och findisk

diskmaskiner-zanussi
Zanussi Professionals diskmaskiner försäkrar om ett perfekt disk- och sköljresultat för diskgods och bestick oavsett installationsförhållanden.

Zanussi Professionals diskmaskinssortimnet, innefattar både traditionella som nya innovativa lösningar Active som igenkänns av pålitlighet, säkerhet och enkla kommandon utan att kompromissa med högsta hygiennivå med låg förbrukning av vatten och energi.

Läs mer om frontmatade diskmaskiner

Läs mer om tunneldiskmaskiner

Pizzaugnar

Preparera degen och låt Zanussi Professional sköta resten!

pizzaugn-dubbel
Tuttopizza Zanussi Professional är den perfekta och kompletta systemet för de som vill erbjuda pizzarätter på menyn med hjälp av utrustning av hög kvalitet.

Tuttopizza är ett koncept som inte bara består av pizzaugnar i olika storlekar och funktioner, utan även blandare, varma och kalla degpressar och pizzakylbänkar.

Läs mer...

 

Spisar, Grillar, Stekbord och Stekhällar

elspis-bank
Zanussis spisserier erbjuder ett sortiment av kraftfulla apparater för ditt kök, vilka möjliggör idealiskt anpassad arbetsmiljö och garanterar pålitlighet och utmärkt prestanda över tid, i enlighet med de striktaste säkerhetskrav.

Läs mer...

Ugnar för Storkök

ugnar
Restaurangbranschen har utvecklats tack vare bidrag från Zanussi Professionals system.

Varje yrkesman på fältet erkänner att det drivande elementet inom utveckling är det som gör livet enklare för honom och det som ger obegränsade möjligheter för kökspersonalen.

Den nya serien Zanussi Professional EasyLine ugnar är skapade för att garantera teknologiska avancerade funktioner tack vare deras enkelhet och pålitlighet. Ugnarna tillåter dig att lagra dina tillagningsprogram och automatiskt övervaka dessa under helt säkra och hygieniska arbetsförhållanden.

Läs mer...

Kylskåp och Kylbänkar

kylar

De helt nya Zanussi Professional kyl- och frysskåp är framtagna för att förvara mat färskare under en längre tid, göra rengöringen snabbare, bevarande av miljön och effektivare hantering av kostnader.

ZANUSSI Professionals kylbänkar integrerar kylförvaringen med beredning av maten genom att optimera ytor och på så sätt öka flexibiliteten i köket.

Båda kyl- och frysbänkar finns i flera breddmått med ett stort antal kombinationer av dörrar, draglådor och bänkskivor.

Läs mer...

Kontakta oss på telefon: 090-13 44 13