Tvättstugan som ni vill ha den

Med Fastighetstvätt i Umeå får ni en tvättstuga anpassad efter just era krav och förutsättningar, med energisnåla och effektiva produkter.

Spara tid & pengar
Ny utrustning tvättar snabbare och effektivare och med ny professionell tvättutrustning får ni betydligt lägre vatten- och energiförbrukning. Om befintliga maskiner i fastigheten är gamla kan besparingspotentialen närma sig 85 procent!

En tvättstuga som ni vill ha den
Vi kan hjälpa er med allt som rör den gemensamma tvättstugan, där vi sköter allt från planering till underhåll och service. Vi har produkter för alla ändamål och lösningar som gör även den minsta tvättstugan till ett komplett Textilvårdsrum™.

Vi erbjuder layoutförslag i 3D

3dTextilvårdsrummet är en viktig funktion i fastigheten. Det ska erbjuda de boende en rationell textilvårdshantering i ljusa och trevliga lokaler. Lokalen måste vara rätt anpassad för maskiner och kringutrustning.

Det är speciellt viktigt att tänka på dimensionering av

  • avlopp,
  • luftflöden till och från torkutrustningar
  • värmeavgivning från maskinerna.

Utrustningen ska vara lätt åtkomlig vid service. Det är också viktigt att maskinerna monteras så att störande ljud inte uppkommer i angränsande lokaler.

Vi har under årens lopp samlat på oss en omfattande kunskap om hur ett Textilvårdsrum™ ska utformas för att undvika problem. Och vi har även tagit fram en tjänst där vi kan hjälpa till med att rita upp ert textilvårdsrum i 3D, allt för att förenkla uppbyggnaden av er nya tvättstuga.

Kontakta oss när ni ska göra om i textilvårdsrummet

Kontakta oss på telefon: 090-13 44 13