Om oss

Fastighertstvätt erbjuder försäljning av fastighetsmaskiner, boknings system, leasing avtal och serviceavtal. Och vi är auktoriserad serviceverkstad samt återförsäljare åt Electrolux Laundry System.

2012 startades Fastighetstvätt i Umeå AB. Tiden går och textstilvårdrummen växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.

Vi är det personliga serviceföretaget där närheten till kunden prioriteras. Textilvårdrummen ska kännetecknas av att ge alla projekt extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Vi är ett serviceföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.

Vi är ett komplett servicebolag som jobbar inom alla områden inom tvättstugelösningar. Vi har kompetensen inom bl. a. Automatdosering, luftflödesmätning, tvättmedel, tvättråd, energifrågor,boknings- och betalsystem, fastighetsskötarutbildningar, installationer, service m m.

VÅRT MOTTO ÄR MÅNGSIDIGHET OCH ENKELHET.

Vi har kontoret i Umeå på Björnvägen 15.

Välkommen till oss önskar Lars, Mattias och Jonas

lars-fredriksson-fastighetstvatt-umea1
mattias-fastighetstvatt-umea1
nn

Kontakta oss på telefon: 090-13 44 13

Tvätt & Tork

Kvalitetsmaskiner både för hemmet och för företag/föreningar. Vi har lösningen för alla tvättutrymmen!

LÄS MER

Installation/Service

Vi installerar och servar maskinerna på plats, vi erbjuder även service- och leasingavtal så du som kund kan alltid känna dig tygg hos oss.

LÄS MER

Layoutförslag

Vi kan rita upp din tvättstuga så du får se hur resultatet blir innan du sätter igång med installationer och köper in maskiner.

LÄS MER

Storköksmaskiner

Vi säljer och erbjuder service av Zanussi Storköksmaskiner. Zanussi Professional erbjuder ett sortiment på över 3000 produkter.

LÄS MER